Goodal Green Tangerine Vita C Eye Gel Patch

Да изглеждате уморени вече не е на мода!

Попитайте всеки, който има хронични тъмни кръгове под очите си и те ще ви кажат, че най-малко любимият им коментар е „Уморен ли си?“.

Тъмните кръгове наистина се появяват, когато човек не успее да си отпочине добре. Но днес ще говорим за тъмните кръгове, които са свързани с възрастта, генетиката и етническия произход; тези, които са малко по-упорити и изискват малко повече усилия, за да изчезнат.

Като човек, който получава белези от хиперпигментация, дори и от най-леката пъпчица, тъмните кръгове са непрестанен другар в живота ми. Опитах всичко, като например крем за очи на основата на кофеин, за да стимулира кръвообращението.

Но нищо не подейства. Тъмните ми кръгове се коренят в хиперпигментацията и генетиката, а не в нарушените цикли на съня и дехидратацията.

Именно затова като последен отчаян опит реших да опитам Goodal Green Tangerine Vita C Eye Gel Patch. Тъй като бях разочарована толкова много пъти преди, предположих, че няма да работят. Но тук вече сгреших!

Пачовете таргетират хиперпигментация с помощта на витамин С, ниацинамид и хиалуронова киселина.

Запитах се защо досега не бях пробвала витамин С върху моите пигментирани кръгове под очите? Използвах го ежедневно върху хиперпигментацията на лицето си и е напълно логично да прилагам съставката върху тъмните си кръгове – витамин С пречи на производството на пигмент!

Тъй като тези резенчета от хидрогел съдържат витамин С, те се фокусират върху дългосрочните резултати за изсветляване над краткосрочната циркулация на кръвта, което ги прави идеални за мен и за всички, които страдат от хронични тъмни кръгове.

Витамин С е активна съставка, така че внимавах къде съхранявам пачовете. В крайна сметка те се озоваха в хладилника ми, което добави приятно усещане за охлаждане при нанасяне! Те са супер тънки и пълни със серум. 

С течение на времето и при постоянна употреба тази маска за очи драстично намали тъмните ми кръгове – толкова много, че дори се разделих с любимия си коректор!

Ползите от продукта се дължат на способностите на витамин С и ниацинамид да се борят с пигментацията. За тези като мен, на които преди са били дадени погрешни съвети, пачовете на Goodal са като глътка свеж въздух!

 

✨ Първият информационен сайт в България за корейска козметика и грижа за кожата. ✨

Бюлетин
Абонирай се за нашият бюлетин и получавай най-интересните статии първи!