пачове за акне

Какво трябва да знаете за пачовете за акне?

В случай, че сте го пропуснали, пачовете за акне са изключително популярни напоследък! Прочетете по-долу, за да разберете повече за тази тендеция.

Напоследък изглежда, че пачовете са навсякъде в света на красотата, независимо дали са под формата на кръгове, звезди или скъпоценни камъни. Изследваме тенденцията и ще говорим малко по-дълбоко по темата,  защо са наистина задължителни за всяка аптечка.

Какво са пачовете за акне?

Пачовете са направени от полупрозрачен, лепкав, хидроколоиден материал, който остава поставен през целия ден.

Хидроколоидният материал е много полезен материал за заздравяване на рани, тъй като е дишащ материал, който се прилепва към здрава кожа, позволявайки на раните – в този случай, пъпките – възможност за заздравяване.

Хидроколоидът също извлича примеси и всъщност можете да видите белите неща, които се натрупват върху пластира, след като сте го носили известно време! Резултатът е пъпка, която е равна, по -малко червена и е на път да изчезне напълно (ако вече не е).

Пачовете са ефективни, изключително нежни и са насочени към отделни петна в сравнение с цялостния подход, който може да причини поражения върху иначе здравата кожа.

Типове кожа, които имат нужда от пачове

Реалността е, че всички получаваме пъпки, което означава, че този удобен продукт е чудесен за всеки от нас. Всъщност половината от възрастните между 25 и 45 години страдат от акне за възрастни. Пачовете осигуряват нежен и ефективен начин да държите тези дефекти под контрол.

Как да използвате пачове за акне?

След като почистите и подсушите кожата си, поставете пача директно върху пъпката. Той стои върху проблемната зона, докато не го премахнете, за да издърпа замърсяването от порите ви. Резултатът е равна, по -малко възпалена пъпка. Тъй като пачовете са прозразни или с телесен цвят, вероятно никой дори няма да забележи, че го носите, което означава, че можете да ги носите навсякъде – по време на Zoom срещи или до магазина за хранителни стоки.

 

Опитвали ли сте някога пачове за пъпки? Как ви подействаха?

 

Пачове за акне PURITO All Care Recovery Cica-Aid 51 бр.
Пачове за акне PURITO All Care Recovery Cica-Aid 51 бр.

 

Пачове за Пъпки Some By Mi Spot Patch 18бр.
Пачове за Пъпки Some By Mi Spot Patch 18бр.

 

Пачове за Пъпки Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch
Пачове за Пъпки Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch

 

Пачове за Пъпки Cosrx AC Collection Acne Patch 26 бр.
Пачове за Пъпки Cosrx AC Collection Acne Patch 26 бр.

✨ Първият информационен сайт в България за корейска козметика и грижа за кожата. ✨

Бюлетин
Абонирай се за нашият бюлетин и получавай най-интересните статии първи!