Ревю на RE:P Nutrinature Ultra All-Night Moisture & Relief Mask

RE:P Nutrinature Ultra All-Night Moisture & Relief Mask е хидратираща маска за сън, която съдържа ниацинамид за успокояване, запазване на еластичността на кожата и подобряване на бариерната функция на кожата, разкривайки здрав и блестящ тен.

Маслината осигурява дълбока хидратация, която няма да запуши порите ви. Невенът, маслото от чаено дърво и ябълката имат противовъзпалителни и антисептични свойства, което ги прави чудесни за успокояване на предразположена към акне кожа. Тази маска за сън премина теста за дразнене на кожата и е безопасна дори за най-чувствителните типове кожа. Освен това не съдържа минерално масло, сорбинова киселина, животински съставки, повърхностно активни вещества, парабени и пропилен гликол.

RE:P практикува интелигентна, естествена и устойчива грижа за кожата, която едновременно е подхранваща за кожата и добра за околната среда.

 

Как се използва?

След като завършите рутинната си грижа за кожата, изпомпайте RE:P Nutrinature Ultra All-Night Moisture & Relief Mask в ръцете си. Използвайте чисти върхове на пръстите, за да потупвате нежно продукта в лицето и шията, докато се абсорбира. Използвайте веднъж до два пъти седмично или според нуждите.

Тази маска за сън има консистенция на крем и лек ментово-зелен нюанс. Използвайте 1 до 2 пълни помпи върху цялото си лице. Плъзга се по кожата много лесно, и се разтапя във водно-гелова текстура при нанасяне. 

Сравнително лесно е да се изплакне сутрин, за разлика от някои други маски за сън, които образуват втвърден слой желе върху кожата, който изисква многократно почистване.

В сравнение с повечето маски за сън, препоръчваме да изпробвате тази. Отличните съставки и хидратиращи функции ще превърнат кожата ви в меко кадифе!

 

✨ Първият информационен сайт в България за корейска козметика и грижа за кожата. ✨

Бюлетин
Абонирай се за нашият бюлетин и получавай най-интересните статии първи!