Септември е месец на кожата в KoCos.bg – #skinpositivity

Обичайте кожата си

Начинът, по който говорим за кожата, се променя, благодарение на цветните пачове за пъпки и онлайн кампании които насърчават хората от всички възрасти да приемат и дестигматизират несъвърженствата по кожата.

Култура на срама

Макар редица блогъри и инфлуенсъри в онлайн пространството да започнаха гордо да показват акнето си, като цяло то продължава да бъде напълно скрито в повечето масови медии. По-голямата част от представата за красота и модните образи, които консумираме, включват перфектни модели с чиста кожа, дори когато тези модели открито признават, че това не е така. Акнето е едно от най -често срещаните кожни заболявания, от което страдат милиони хора по света.

През последните години чистата, сияйна кожа се превърна стандарт в индустрията за красота, което кара хората да се фокусират върху скриването и прикриването, а не върху решаването на проблема.

Трябва да нормализираме кожните проблеми, което ще позволи на тези, които страдат от тях, да не бъдат обременени от чувство на срам.

Нашата #skinpositivity кампания

През последните 5 години от съществуването на Kocos.bg ние имахме възможността да говорим и да се срещнем с редица наши клиенти, които страдат от акне. Затова решихме, че е време и вие да чуете тяхната история. Покажете своята истинска кожа без срам, изпратете ни снимки, споделете стори, тагнете ни в пост и станете част от нашето #skinpositivity движение, дайте смелостта и на други да го направят!

Позитивното отношение към кожата е свързана с промяна на начина, по който я виждате, защото това, което чувствате към нея, е най -важното. Каквито и да са вашите проблеми с кожата – сухота, белене, розацея, омазняване, ние искаме да ви помогнем да се чувствате добре.

Искаме да ви помогнем не само да стигнете там, където искате, с продукти, за които знаем, че работят, но и да ви помогнем да приемете кожата си като красива, независимо с какви кожни проблеми се борите.

✨ Първият информационен сайт в България за корейска козметика и грижа за кожата. ✨

Бюлетин
Абонирай се за нашият бюлетин и получавай най-интересните статии първи!