Ревю на слънцезащитен Крем Neogen

Day Light Protection Sunscreen SPF50/PA+++

С все по-бързото наближаване на слънчевите дни, идва времето, когато трябва да обърнем особено внимание на слънцезащитата. По тази причина днес ще ви представя един от любимите ми слънцезащитни продукти, който е незаменим помощник в борбата с вредните слънчеви лъчи и досадните пигменти петна. Това е  слънцезащитният крем Neogen Day Light Protection Sunscreen SPF50/PA+++ 50 ml.

Лишен от силикони, този лек крем предлага широкоспектърна защита SPF 50 PA +++, а формулата му съдържа едновременно химически и минерални съставки. Обогатен с подхранващи екстракти, които оставят кожата нежна и хидратирана без да запушват порите.

Като човек с чувствителна кожа, която често проявява признаци на дразнение или зачервяване, всеки нов крем, особено слънцезащитните, които могат да бъдат по-тежки като усещане, предизвиква притеснение у мен. Още при първата употреба разбрах, че случаят няма да е такъв.

Кремът е невероятно лек като усещане, придава здравословен блясък на лицето и е отлична основа за грим, като не оставя бели следи. Фон дьо тенът стои перфектно върху кожата, а лицето буквално сияе. Екстрактите от роза и малина придават божествен аромат и нанасянето му е истинско удоволствие.

След 3 опаковки мога да заявя, че това е любимият ми слънцезащитен крем. Макар от време на време да разнообразявам продуктите, винаги се връщам към този.

Подходящ е за всякакъв тип кожа, като тези от вас с по-суха такава ще получат допълнителна доза хидратация, а нормалната към мазна кожа се радват на отлична защита от UVA/UVB лъчи.

✨ Първият информационен сайт в България за корейска козметика и грижа за кожата. ✨

Бюлетин
Абонирай се за нашият бюлетин и получавай най-интересните статии първи!