Серията Skinmiso Pure Vitamin C

SKINMISO съчетава думите „skin“ и „мисо“, корейската дума за „усмивка“, представяйки философията на компанията да здрава кожа. Продуктите на марката не се тестват върху животни и са насочени към често срещани проблеми на кожата като неравен тен, сухота, омазняване, стареене и др.

В продължение на 10 години, Skinmiso изучава нови технологии, които им позволяват създаването на перфектните продукти с витамин С. Така се стига до най-новата им серия Pure Vitamin C, в която се използва чист витамин С и вода от витаминно дърво.

 

Основни съставки и свойства:

  • Чист витамин С, не производно
  • Леко киселинно pH
  • Нано липозоми и витаминни капсули
  • Успокояващи и хидратиращи свойства
  • Вода от витаминно дърво
  • Озарява и намалява бръчките

 

Нано липозоми

Skinmisoo използва технология, в която превръща серамиди, лецитин и растителни екстракти във фини частици от 50-100nm, които след това биват трасформирани в нано липозоми. Те са активни съставки, които се абсорбират по-лесно от кожата.

 

Витаминни капсули

Структурата на капсулата позволява запазването на активните съставки в хидрогел. Това намалява вредите върху витамините, за да достигнат до кожата невредими. Когато капсулата се спука, това носи хидратация на кожата.

 

Вода от витаминно дърво

Голямото количество вода от витаминно дърво  спомага да успокояване на кожата, избистряне на тема и хидратация.

 

Чист витамин С

Витализира уморената кожа в следствия на външни фактори, озарява сивия тен.

 

Леко киселинно pH

Леко киселинното pH е полезно за кожата. Серията на Skinmisoo прави pH-то на кожата по-киселинно, които позволява по-лесното абсорбиране на витамини.

 

Серията Pure Vitamin C

Тоникът Skinmiso Pure Vitamin-C е тоник с витамини и 94% вода от витаминно дърво за изглаждане и овлажняване на грубата кожа. Той помага за почистване на замърсяванията, намалява мъртвите кожни клетки и подготвя текстурата на кожата, за да помогне за по-доброто усвояване на витамините.

Тоник за Лице Skinmiso Pure Vitamin-C Toner
Тоник за Лице Skinmiso Pure Vitamin-C Toner

 

Skinmiso Pure Vitamin-C Serum е многофункционален серум, който озарява кожата и осигурява намаляване на бръчките. Серумът съдържа 30% екстракт от плодовете на витаминно дърво и 13,5% чист витамин С. Витамин С помага за намаляване на оксидативния стрес върху кожата.

Серум за Лице Skinmiso Pure Vitamin-C Serum
Серум за Лице Skinmiso Pure Vitamin-C Serum

 

Кремът Skinmiso Pure Vitamin-C е крем с двойна функция, който озарява кожата и помага за намаляване на бръчките. Съдържа 71% вода от витаминно дърво и ниацинамид, за блестяща и по-ярка кожа, докато екстрактът от семена от мунг хидратира сухата кожа.

Крем за Лице Skinmiso Pure Vitamin-C Cream
Крем за Лице Skinmiso Pure Vitamin-C Cream

✨ Първият информационен сайт в България за корейска козметика и грижа за кожата. ✨

Бюлетин
Абонирай се за нашият бюлетин и получавай най-интересните статии първи!