KoCos.bg празнува 5 години!

С близки и приятели KoCos.bg отпразнува своя 5-ти рожден ден в „уютния“ бар Cozy, разположен далеч от шума на града и с невероятен изглед към Витоша.

Лято в корейски стил

Лятната атмосфера беше подсилена от уникални и красиви елементи, пренасяща гостите в далечна и екзотична Азия. Те бяха посрещнати с чаша зелено вино, символичния цвят на KoCos.bg, която поставя усмивка на лицето със своята оригиналност.

Богатият асортимент от мини хапки са истинска наслада за небцето, която те кара за мечтаеш за далечните и мистериозни страни, откъдето идват и любимите ни продукти от KoCos.bg.

Специални гости на събитието бяха неустоимата Галя Симеонова, която вече 4 години е сред най-близките партньори и приятели на KoCos.bg, както и невероятният екип от КОТРА (Корейска корпорация за насърчаване на търговията), които са неразривна част от всеки проект на бранда.

Галя Симеонова - инфлуенсър
Галя Симеонова – инфлуенсър
Екипът на КОТРА
Екипът на КОТРА

Как започна всичко

Рози и Силвето, двете невероятни дами, които стоят зад най-популярният магазин за корейска козметика в България, отвориха вратите на българските клиенти към един свят, изпълнен с красота, увереност в собствената ни кожа и любов към самите нас! В основата на KoCos е убеждението, че грижата за кожата е дълбоко лично, непрестанно развиващо се приключение. Да постигнете здрава, блестяща кожа означава да научите какво работи най-добре за вас , както и да развиете полезни навици за нейната грижа. Когато компанията е основана през 2016 г., това се превръща в един личен проект, чиято идея не е просто бизнес, а разпрострастрение на философията, че вашата кожа е на първо място, давайки ви силата да се чувствате уверени и красиви.

Това незабравимо събитие беше реализирано благодарение на Travel Management, които със своят професионализъм и усет към красивото превърнаха този ден в незабравимо изживяване!

Благодарим ви, че бяхте с нас по време на това 5-годишно пътуване! С радост и вълнение ще продължим да ви носим най-добрите корейски продукти и марки на пазара, както и ще продължим да развиваме нашето семейство от клиенти!

Снимки: Камен Ехранов

✨ Първият информационен сайт в България за корейска козметика и грижа за кожата. ✨

Бюлетин
Абонирай се за нашият бюлетин и получавай най-интересните статии първи!