Какво трябва да знаете за ампулите за лице?

С толкова много различни продукти на пазара е лесно да объркате кой след кой следва  и какво точно прави …. Често нашите клиенти не виждат разликата между серум и ампула.

Серуми? Ампули? И двете се използват по време на една и съща стъпка и се прилагат след есенцията и точно преди овлажнителя. Ампулите имат по-висока концентрация на активни съставки, за да ви помогнат срещу определен кожен проблем. Те не съдържат емулгатори или омекотители, както почистващите продукти и овлажнителите. Това позволява на активните съставки да стигнат до кожата ви по-бързо.

 

Кога трябва да започнете да използвате ампули за лице?

Няма реална възраст, когато човек трябва да започне да ги използва. Никога не сте твърде млади, за да започнете да се грижите за кожата си. Разбира се, серумите и ампулите са чудесен начин да възстановите кожата след увреждане, но превантивното им използването е отличен начин да запазите кожата си на 100%.

Ампула за Лице Pyunkang Yul Moisture Ampoule
Ампула за Лице Pyunkang Yul Moisture Ampoule

Как трябва да използвате ампулите за лице?

Всъщност не е нужно да използвате ампула по цялото лице. Те са концентрирани, така че в зависимост от това каква е функцията им, се нанасят само върху проблемната област. Например, ако искате да премахнете или предотвратите кафяви петна и хиперпигментация, и използвате ампула с витамин С, можете да я нанесете само върху областите, които имат нужда.

Ампула за Лице By Wishtrend Polyphenols in Propolis 15% Ampoule 30 ml.
Ампула за Лице By Wishtrend Polyphenols in Propolis 15% Ampoule 30 ml.

Мога ли да използвам серум и ампула едновременно?

Да, можете да използвате вашите серуми и да добавите ампула към обичайната си рутинна грижа за кожата за допълнителна грижа.

 

Колко време отнема докато има видими резултати?

Отнема около четири седмици, за да се видят резултатите от лечение с ампула. Кожата ви се обновява на всеки 28 дни, но ако искате да изпробвате нов продукт, дайте му поне месец.

 

Ампула за Лице D’Alba White Truffle Intensive Ampoule 50 мл.
Ампула за Лице D’Alba White Truffle Intensive Ampoule 50 мл.

✨ Първият информационен сайт в България за корейска козметика и грижа за кожата. ✨

Бюлетин
Абонирай се за нашият бюлетин и получавай най-интересните статии първи!